Collectie Miss Ruby Tuesday kopen bij Sjiekedinges.be

Miss Ruby Tuesday verkrijgbaar bij sjiekedinges.be

There's a MISS in town and we love her! 

De collectie van Miss Ruby Tuesday is steeds een schot in de roos. Ze is zoals altijd: Urban Chic, Stoer maar Preppy! Kortom, een collectie om van te houden. Miss Ruby Tuesday is te koop bij Sjiekedinges.be

Wie is Miss Ruby Tuesday?

Miss Ruby Tuesday is de kinderlijn van Ruby Tuesday, een merk voor fashionistas die kiezen voor relaxed en casual hippe kleding van hoogstaande kwaliteit. De kindercollectie Miss Ruby Tuesday doet dit merk alle eer aan met famous striped t-shirts, te gekke dierenprints en washed out sweats. 

Ontdek Miss Ruby Tuesday bij Sjiekedinges.be

Wie zou Miss Ruby Tuesday kopen?

Meisjes van 4 jaar tot 14 jaar, die klaar zijn voor de grote wereld en geboeid zijn door mode! Kleine hipsters, little fashionistas die goed weten wat ze willen. Miss Ruby Tuesday houdt van verschillende stijlen van sweet tot stoer, van soft tot though. Meiden met stijl vinden zeker hun ding in de collectie van Miss Ruby Tuesday!

Miss Ruby Tuesday kopen bij Sjiekedinges.be

Bij Sjiekedinges.be zijn we altijd op zoek naar merken met pit, met dat ietsje meer! Stoere meiden kleding is dan ook volledig onze dada. Naast een hippe uitstraling is de keuze van kwaliteiten en stoffen erg belangrijk voor ons. Details die de look afmaken, overtuigen ons bij het kopen van de collectie! Miss Ruby Tuesday, een merk vanuit Nederland, beantwoordt volledig aan onze verwachtingen. Het is een bijzonder merk waar we ongetwijfeld nog meer van gaan horen!

Miss Ruby Tuesday kopen bij Sjiekedinges.be garandeert jou een not-your-ordinary outfit, verpakt met veel liefde en verzonden met veel plezier! Bestellen gaat erg makkelijk en heb je vragen, kun je ons met 1 klik of 1 telefoontje bereiken voor meer info. Sjiekedinges geeft je graag advies bij het kiezen van een kinderkleding stuk dat jouw kind doet stralen!

Bekijk de collectie Miss Ruby Tuesday Ga naar Sjiekedinges.be

© 2019 Sjieke Dinges - Pandhoevestraat 20, 3128 Baal (BE) - +32 479 64 55 81 - BE0864 363 832 - info@sjiekedinges.be
nieuwsbrief - veelgestelde vragen - algemene voorwaarden - sitemap Quoted - besproken websites