Verzending via bPost of Kiala & afhaling   • Afhaling

Woon je in de buurt of ligt het stockadres van Sjieke Dinges op je route? Afhalen gebeurt steeds op afspraak, gemaakt via info@sjiekedinges.be ! Ons stock adres is gelegen in de Betekomsestraat 79 te Baal. Bestellingen dienen steeds volledig betaald te zijn alvorens ze worden opgehaald.

 

  • Kiala

Is er niemand thuis gedurende de dag? Ben je bang dat je de postbode met je pakketje mist ? Dan is kiala misschien wel een goede oplossing voor jou. Zodra je deze verzendmethode kiest nemen we contact met je op via mail ivm je kialapunt naar keuze.  (OPGELET: Kiala naar Duitsland is niet mogelijk.) De voordelen van Kiala zijn talrijk! Je ophaling kan gecombineerd worden met andere boodschappen, je wordt op de hoogte gebracht wanneer je pakket is aangekomen in het kialapunt. Maar het allergrootste voordeel is ongetwijfeld dat je agenda niet meer moet worden aangepast aan de levering van je pakketje !

 

  • BPost

Kies je voor verzending via bpost dan wordt het pakketje aan huis aangeboden. Er is steeds een handtekening vereist. Bij een geplaatste levering voor 14 uur wordt het pakketje dezelfde werkdag nog verzonden. Via bpost krijg je ook een track & trace nummer en kan je je pakket opvolgen.  

VERZENDKOSTEN PER LAND

 

Belgie 4,95 euro Bpost 3,95 euro Kiala  
Nederland 4,95 euro Bpost 5,95 euro Kiala  
Frankrijk 8,95 euro Bpost 7,95 euro Kiala  
Luxemburg 6,95 euro Bpost 3,95 euro Kiala  

 

  

 

© 2019 Sjieke Dinges - Pandhoevestraat 20, 3128 Baal (BE) - +32 479 64 55 81 - BE0864 363 832 - info@sjiekedinges.be
nieuwsbrief - veelgestelde vragen - algemene voorwaarden - sitemap Quoted - besproken websites